Allergiinfo.se



Din guide till att leva med födoämnesallergi/ -överkänslighet

Hem

Om

Frågelådan

Receptregister

Blogg

Utbildning/Tjänster

Kontakt

Länkar mm.



Allergi &
överkänslighet

Vanligaste
matallergierna

Pollen & födoämnen
Att leva med allergi
Att laga mat till allergiker
Guide till innehållsförteckningar
Produkttips
Varningar/återkallelser
Allergener A-Ö






Allergenlexikon - Allergener A-Ö


A B C D E F
G
H
I
J
K
L M
N O P
Q
R
S
T
U V W X Y Z
Å
Ä
Ö

 

Jams - Jamsmjöl kommer från rotknölarna på den tropiska växten Diorscorea. Är en stärkelserik produkt. Innehåller inte gluten.

Johannesbrödsmjöl, E410 - Se Fruktkärnmjöl

Jordnöt - Arachis hypogaea. Jordnöten är trots namnet ingen nöt utan en baljväxt och släkt med bland annat soja, ärtor, bönor, linser, lupiner och lakrits.

Jordgubbar - Korsreaktioner med björkpollen kan förekomma. Histaminrika. Relativt höga naturliga halter av sorbinsyra. Kan ge överkänslighetsreaktioner hos känsliga personer.




Webshop


Kommer om ett tag!




































© Allergiinfo.se 2012